Våra samarbeten

Vi är glada och stolta över våra partnerskap med de företag och organisationer som listas nedan.  Det kan även innebära olika förmåner och rabatter för de som är medlemmar eller kunder hos dessa.

Srf konsulterna

srf_konsulterna_dubbelradSrf konsulterna är Sveriges ledande branschorganisationen inom redovisning och lön och erbjuder professionell utveckling via auktorisation och utbildningar för redovisnings- och lönebranschen. Förbundet har 5 500 medlemmar, varav cirka 3 500 är Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter, som bistår cirka 330 000 svenska och utländska företag.

Auktorisationen är en kvalitetsstämpel som borgar för trygghet, kompetens och förtroende.

Är du medlem i Srf konsulterna så får du 20% rabatt på våra ordinarie abonnemangspriser.

Läs mer om Srf konsulterna och auktorisation här…

FAR

FAR logotypFAR är en ledande branschorganisation för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, lönekonsulter och andra specialister inom ekonomiområdet. FAR har över 5 000 medlemmar och har funnits sedan 1923 med uppdraget att klargöra god yrkessed, paketera och förmedla kunskap samt driva opinionsbildning.

Att vara medlem i FAR innebär en kvalitetsstämpel genom organisationens kunskaps- och utbildningskrav.

Är du medlem i FAR så får du 20% rabatt på våra ordinarie abonnemangspriser.

Läs mer om FAR och auktorisation här…

Svenska Standardbolag AB

Logotyp Svenska StandarbolagSvenska Standardbolag AB är marknadsledande inom bolagstjänster i Sverige. Mer än 160 000 svenska företag har sedan 1954 startats med en AB Grundstenen. Svenska standardbolag är också ledande inom området avveckling av aktiebolag där över 30 000 aktiebolag har avvecklats via tjänsten Slutstenen. Inom bolagsgruppen finns även Depona AB som är Sveriges ledande aktör inom arkivtjänster.

Revisions- och redovisningsbyråer som är avtalskunder hos Svenska Standardbolag får ett välkomsterbjudande med 20% rabatt på DeskHero:s ordinarie abonnemangspriser inom ramen för vårt samarbetsavtal med Svenska Standardbolag AB.

Läs mer om Svenska Standardbolag här…