search request proposal check phone email arrow

Visa förfrågan

DeskHero > Förfrågningar > C++ till Kista, Stockholm

C++ till Kista, Stockholm

BeskrivningProjekt ID: 3102
JHL-Net Solutions söker en C++ i Kista, Stockholm
Till vår kund i Stockholm söker vi dig som vill arbeta med C++ - utveckling och ingå i ett Scrum-team som tillsammans ska utveckla nya radiofunktioner. Kunden är en stor Telecomaktör och befinner sig i Kista. Ditt uppdrag är att utveckla RU-mjukvaran i basstationen.
Vi vill att du ska ha erfarenhet av C++-programmering i realtidssystem. Du behöver ha god kännedom om radioverksamhet i allmänhet och dess algoritmer och protokoll. Därtill behöver du ha jobbat med mjukvarudesign och mjukvaruarkitektur samt också
testsimulatorer och gärna flera olika testverktyg. Du måste kunna flytande engelska för att söka jobbet.
Det är meriterande om du har kunskap inom radiomjukvaror och tidigare arbetat med RU-mjukvara men det är ingen krav för att söka tjänsten. Har du kunskap om Unittest, tester på nodnivå och sub-systemtester är detta ett plus liksom erfarenhet av programmeringsspråken Java, Ruby, XML och Perl.
Känner du dig träffad så tveka inte att skicka ditt uppdaterat CV till ansokan@jhlnetsolutions.se. Beskriv i ansökningsmejlet med sju till tolv meningar varför just du skulle passa för denna tjänst och varför ska vi anställa just dig.
Vi uppskattar att du anger var du har sett jobbannonsen, ex. LinkedIn, Facebook, Arbetsförmedlingen etc. Du kan även besöka på vår hemsida för mer info: www.jhlnetsolutions.se eller www.jhlnetsolutions.com
Svar 0 st
Förfrågan är ej besvarad ännu